Скандал на гробищата: Сестрата на Аркан нападна Цеца Величкович!

9866
16 Януари 2015, 17:52


Цеца Величкович преживя истински кошмар на гроба на Аркан. Певицата и семейството й отидоха да отдадат почит на Желко Ражнатович по повод 15 години от смъртта му, а станаха участници в истинска драма.

 

Тълпата журналисти, която присъстваше на помена, стана свидетел на скандална ситуация. Сестрата на Аркан Ясна Диклич нападна фолк певицата по време на обреда.

 

Когато Цеца посегна да раздаде житото, което носеше кошница за помен, Ясна й се развика пред всички, че е оставила кошницата на гроб на мъртвец и не може да раздава. Певицата не отговори на упреците, а все пак спази традицията.

 

Втората обида обаче я накара да побеснее.

 

"Последните 15 години аз организирам помени за брат ми, а от следващата година това ще прави синът му Никола, който се завърна в Сърбия", заяви Ясна. Тя не спомена и дума своята снаха, която всяка година е подготвяла помен за мъжа си.

 

Сестрата на Аркан се опита да каже още нещо, но Никола побърза да покани гостите в близкия ресторант за помена и да предотврати скандала. Акцията му претърпя неуспех, тъй като майка му загуби самообладание и избяга от гробищата бясна.

 

По-късно певицата извика журналистите и се извини заради срамната сцена. „Сестрата на Аркан загуби брат си. Всичко мога да разбера и всичко мога да простя", заяви Цеца по повод скандала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени