Спират събуждането на Шумахер?

1544
24 Февруари 2014, 18:21


Михаел Шумахер продължава да бъде в кома, твърди немско издание. Според медиите в Германия, събуждането на пилота от Формула 1 е спряно, а причините не са известни.


Лекарите изненадващо прекратили опитите си да извадят Шумахер от комата. Преди седмица те върнаха пациента в безсъзнание заради тежката пневмония, от която се наложи да го лекуват.


В последствие процесите за извеждане на Михаел от кома бяха подновени. Немското издание „Фокус“ обаче изненадващо обяви, че лекарите са се отказали да будят звездния си пациент отново.


Междувременно близкия приятел на Шумахер Фелипе Маса обяви, че Шумахер прави опити за контакт, мърда устни и пръсти и очевидно се подобрява. Той също така призна, че не е специалист, но смята състоянието на приятеля си за обратимо и се надява той скоро да се възстанови напълно.


Лекарите обаче не са толкова големи оптимисти. В публичното пространство изтече информация, че в лявото мозъчно полукълбо има голям хематом, който може да доведе до парализа на тялото на шампиона.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диди
преди 4 години
0
Дано да се оправи :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени