Стоичков: Престанете да ме развеждате

1864
09 Юни 2013, 12:00


Спортния ас Христо Стоичков за пореден път разсея слуховете около себе си.  Актуалната клюка гласеше, че Камата е пред развод със съпругата си Мариана, но той даде да се разбере, че това далеч не е вярно, разбра HotArena.net.


Футболистът, който в момента се е отдал на треньорска кариера и нови бизнес начиния почти няма време за съпругата си.  Двойката често живее разделена, което отново даде повод да се заговори, че са пред развод.


Покрай новите му начинания, тръгнаха и слухове, че футболистът има нова тръпка. На преден план излязоха и слуховете за развода му с Марияна.


Стоичков обаче ги отхвърли с типичната му безцеремонност:


„Хайде да спрете да ни развеждате веднъж завинаги. С Мариана направихме 25 години брачен живот. Много други се провалиха, но ние издържахме.“, отсича модерният ляв със заразяваща категоричност.


„Тя е железен характер и винаги много ми е помагала във всяко едно мое начинание. За да е успешен един мъж, трябва да има кой да го изпере, да му сготви и да изчисти.", философства още спортната легенда.


Създадохме и две дъщери, които се развиват много добре в живота. Какво повече искате от нас?“,  споделя футболиста, цитиран от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени