Странните фетиши на родните звезди

5746
06 Юни 2011, 14:27


Редакторска плесница

 

 

Всеки луд с фетиша си, а родните звезди – с по няколко! Популярните личности у нас имат повече странности, отколкото можете да предположите. Фетиш може да бъде определен предмет, който се смята за „късметлийски” и притежава свръхестествени свойства. Също така обаче означава и мания към определена вещ, дреха или занимание.

 

 

Прашките на Калин Врачански

 

 

Секссимволът от хитовия сериал „Стъклен дом” има особен афинитет към нестандартното бельо. Калин Врачански бил забелязан от свои фенки зад сцената при съблекалните само по бели прашки, писа Kliuki.bg. Оказва се, че иначе сексапилният мъжкар има фетиш към дамското бельо. Според психолози обаче няма нищо притеснително в това и много мъже притежават същата странност. Това означавало единствено, че си падат по женски дупета повече от обичайното.

 

 

Сутиенът на новинаря Григори Недялков

 

 

И като заговорихме за дамско бельо, не можем да не споменем известния новинар Григори Недялков, която не сяда да чете новините без сутиен в джоба. Без майтап, човекът сам си призна! Недялков се оправда, че го прави за късмет и нямал мания по сутиените, но ако питате нас, това си е чист фетиш. Щяхме да проявим разбиране, ако беше пъхнал бикините на жена си в джоба, но „цицодържач” – това вече е откачено!

 

 

Нети и фетишът към... „котенцето” й

 

 

Знаете ли защо Нети е родила със секцио? За да не повреди интимните си части! Според столично жълто издание певицата имала фетиш към „котенцето” си и затова предпочела да не ражда по естествен начин. Нети смятала, че ако роди по нормален път, интимностите й вече няма да бъдат толкова привлекателни.

 

 

Татусите на Благой Георгиев

 

 

Манията на Благо Джийзъса по татусите минава всякакви граници. Националният футболист не само има фетиш към татуировките, но и спазва цял ритуал. Преди мач Благой Георгиев целува всеки един татус по тялото си. А дали има и на дупето?

 

 

Откачени или не, такива са нашите звезди. А какъв е вашият фетиш?

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivektwl
преди 6 години
0
mAJbho emxcgrjjtvtl
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Champ
преди 6 години
0
Oh yeah, fbualous stuff there you!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gogo
преди 6 години
0
Pola s podtplata
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени