Тайните деца на звездите

5303
05 Юли 2011, 14:23


Редакторска плесница

 

 

Извънбрачни деца, изоставени рожби или просто тайни, пазени от суеверие – тежка е съдбата на избраните, а още по-тежка – на родните звезди. Те пазят дълбоко своите тайни, но дори и най-скритите не могат да останат неразгадани от журналистическото око на жълтите медии.

 

Така научихме за тайното дете на Евгени Маестрото. Евгени Димитров от „Ку-ку бенд” е станал тайно баща, разкри новият таблоид „Всеки ден”. Само преди няколко дни една от балерините на Слави го дарила със син. Двамата решили до последно да пазят в тайна щастливото събитие, но ето, че мистерията бе разбулена. Това ни провокира да се поровим в архивите и да ви разкажем за тайните деца на звездите.

 

 

Ламбо

 

 

Не можем да не започнем със социалиста Стефан Данаилов, чиито извънбрачен син лъсна по страниците на столични таблоиди. 24-годишният Владо е син на Ирен Кривошиева, с която Ламбо е имал връзка. След две десетилетия тайната на Данаилов излезе наяве и самият той публично призна, че Владко е негов син. Не сме се и съмнявали – момчето му е одрало кожата на татко си на младини.

 

 

Лили Иванова

 

 

Има ли или няма дете Лили Иванова? Примата на българската естрада бе обвинена, че е изоставила дъщеря си като бебе, защото се е родила с умствени увреждания. Източник на слуховете са двамата водещи Иван и Андрей, които се заеха да разследват случая и дори показа снимка на предполагаемата щерка на Лили (в Галерията).

 

 

Факт е, че момичето от снимката поразително прилича на младата Лили Иванова, но това не е доказателство за наличие на биологична връзка. Самата певица се зарече да съди двамата опосуми заради „нелепата клевета”. А къде е истината, може би никога няма да разберем.

 

 

Росен Петров

 

 

Росен Петров избягва да говори за личния си живот, забулен е в тайни и мистерии. Така наскоро стана ясно, че всъщност водещият на „Нека говорят” е семеен човек и дори гледа дете. Росен Петров живее на семейни начала с бившата танцьорка от „Магаданс” Зарина и гледа нейната дъщеричка Кати. Водещият от години е криел тази връзка от медиите.

 

 

Фахрадин Фахрадинов

 

 

Същата участ е сполетяла и Фахрадин Фахрадинов. Актьорът от „Забранена любов” може да не крие мъжкото си достойнство, което избоде очите на фенките му в нета(вж Галерията), но личният му живот бе пазен в дълбока тайна. Едва наскоро стана ясно, че той отглежда извънбрачното бебе на приятелката си Владимира Григорова.

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени