Така се прави! Осъдиха чалга певица да чисти тоалетни (Ето коя е)

2042
14 Декември 2013, 14:14


 

Популярна миска и измислена певица ще замени сцената в тузарските заведения с тоалетните и парковете на Белград. Сръбкинята Мина Миленкович от Крушевац сама предложила да грабне четката и метлата и да чисти парковете и обществените тоалетни, за да не влезе в затвора, разбра HotArena.net.

 

Миленкович, че обвинена, че е дала фалшиви показания пред органите на реда, за което прокуратурата поиска ефективно наказание. През лятото тя бе намерена в безпомощно състояние в предградие на Белград.


По думите на миската, трима мъже я упоили, дрогирали и после се гаврили с нея. Но съдебната експертиза показа, че Мина лъже, а следствието установи, че просто се е опитвала да умилостиви бившето си гадже, като го измами.

 

„Заедно с пастрока си, който е и виден адвокат в столицата, Миленкович нахлу в прокуратурата. Поиска споразумение, за да не се стига до процес“, казват запознати.

 

Държавното обвинение й подало ръка, а съдът постановил Мина да положи 100 часа общественополезен труд. Наказанието трябва да бъде изтърпяно до пролетта.

 

„Ако беше лято, можеше да сади дръвчета и цветя по парковете, но в януари и февруари, освен да рине сняг или да чисти тоалетни, няма какво друго да прави в полза на града“, издават служители от чистотата.

 


Местните издания пък охотно следят съдебните неволи на певицата и си правят шеги за нейна сметка с фотомонтажи и вицове, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени