Топ 5 - гафовете на звездите през обектива на HotArena.net

5859
23 Юни 2011, 13:27


Редакторска плесница

 

 

Звезди – нищо човешко не им е чуждо, макар да се мислят за богоизбрани! И те са от плът и кръв, и те правят гафове и имат нужди... и ходят по нужда. Звезди – любимците на папарашкия обектив на HotArena.net. Горещата арена винаги успява да запечата най-конфузния момент, най-смешната ситуация и най-срамната слука. Защото ние знаем, че родните звезди не са безгрешни и съвършени и само за една стотна от секундата могат да станат за резил.

 

 

Номер 5

Устата и ютията му

 

 

„Няма ли кой да изглади Устата?”, питахме се, когато рап певецът се появи на светско парти с ужасно измачкан костюм. Дали се е повредила ютията му, или никога не е чувал за такава, не е ясно. Факт е, че неизгладените му дрехи предизвикаха възмущението на присъстващите. Гафът: измачкан на светско парти. Съвет: Винаги се поглеждай в огледалото, преди да излезеш.

 

 

Номер 4

Плейбоят Стоян Златния и онихофагията му

 

 

Плейбой Номер 1 на София си го налапа пред всички, алармира HotArena.net. Стоян Златния си налапа средния пръст, за да си гризе ноктите, по време на конкурс за красота. Нашите папараци го щракнаха, докато гнусно смуче микроби от пръстите си. Гафът: Лапа си средния пръст и си гризе ноктите. Съвет: Потърси професионална помощ за този навик – нарича се онихофагия!

 

 

Номер 3

Геят на Сашка и голият му задник

 

 

„Геят на Сашка тръгна по задник! Гнус!”, писа Горещата арена, възмутена от голата истина за гея на Сашка Екстрийм. На светско събитие задникът му лъсна през скъсаните дънки. Ние сме на мнение, че колкото и да си ексцентричен, трябва да имаш капка уважение към присъстващите. Гафът: Показа си задника и погнуси народа. Съвет: Плати на шивачка!

 

 

Номер 2

Емануела и чорапите й

 

 

„Емануела върна награда с дупка на чорапа” – е, хубава работа! Певицата уж парадира за висок стандарт, а ходи със скъсани чорапи. Дупката в черното й чорапче веднага се наби на очи на нашите папараци. Пък и не само на нас. Гафът: Носи скъсани чорапи. Съвет: Посъветвай се с гея на Сашка!

 

 

Номер 1

Деси Зидарова и драмата в задните й части

 

 

Няма как да не запазим топлото първо местенце за гафа на Деси Зидарова. „Виж как Деси Зидарова си бърка в дупето”, алармирахме своите читатели. Актрисата бе навлякла неудобен гащеризон и макар да се подвизаваше като ВИП в заведението, това не й попречи да си бръкне отзад. Рови, рови – така и не стана ясно какво си намери. Ние обаче намерихме Гаф номер 1: Да си бъркаш по дупките на обществено място. Съвет: Няма съвет за гладните дупета и нахалните гащеризони.

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vjfkbrlbwto
преди 6 години
0
bCZ2xt , [url=http://ghwuvsqpntpm.com/]ghwuvsqpntpm[/url], [link=http://hvbfahiqfdjw.com/]hvbfahiqfdjw[/link], http://hedvozfsjmxf.com/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xnluljj
преди 6 години
0
g8jIcI hmfesryirxio
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zarya
преди 6 години
0
I'm not esaily impressed. . . but that's impressing me! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени