Това е жената бюст номер 1 в света! Гръдната и обиколка е 2,5 метра и 50 кг. Вижте какво направи!

3691
31 Август 2014, 12:09


Ани Хоукинс Търнър от Джорджия има най-големите естествени гърди на света, с обиколка над 2,5 метра и тегло от невероятните 50 кг, научи HotArena.net.


Ани признава, че дълго време се срамувала от гърдите си, но с течение на времето започва да ги показва и да се снима за модни списания.


Пищната дама признава, че още от млади години е била обект на тормоз, а дори и днес, на 52 години, когато излиза от вкъщи се сблъсква с редица неудобства.

Още в пубертета формите й започнали да растат, но не спрели. И въпреки че привличала ужасно много нежелано внимание с тях, не се отказва от решението си да не се оперира.


"Всеки ден ме обиждат и присмиват хората, които не ме познават. Не могат да разберат, че и аз съм човек! ", казва Ани.

 Могъщите форми на Ани обаче са й и в помощ. Веднъж спипала крадец у дома и благодарение на бюста си буквално го помляла от бой. 


Мъжът толкова се стреснал като я видял, че изпуснал пистолета. А след като Ани започнала да мята неща по него, единствено искал да избяга. 

 

Мощната дама обаче го зашеметила с един удар и го вързала за дървото. А на полицията по-късно обяснила всичко за случая.


Един от малкото хора, които почитат Ани и я гледали като нормална жена е нейният съпруг Алън, който женен за нея вече тринадесет години.


"Той промени живота ми. Винаги ме глезеше като кралица. Освен това безкрайно обича и мен и децата ", подчертава притежателката на най-големите гърди.


Въпреки неудобствата, които изпитват заради пищните си форми, никога не е помисляла да отиде на операция, за да ги намали.


"Много лекари ми предложиха операция, но за мен това не ми е необходимо. Имам силен гръбнак и никога не съм имала болки. Терапевтът ме научи как да се движа, без да нараня ", споделя още Ани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени