Това момиче 16 години се тъпче само с чипс и хамбургери! (Разтърсваща история)

3234
27 Ноември 2013, 12:36


21-годишно момиче от 16 години живее само на бургери и чипс. Медицинският феномен Фей Кембъл се тъпче единствено с вредни храни, а при това тежи едва 57 килограма при ръст 1,72, видя HotArena.net.


Фей се е подложила на редица медицински изследвания. Всички те показват, че тя е абсолютно здрава, но момичето не може да погледне плодове и зеленчуци.


Основната храна на Фей с бургерите, чипса и пицата. От вида на домашно приготвена храна или печено месо направо й става лошо.


„Семейството ми мечтае да седна на масата с тях и аз с удоволствие бих го направила. Но само ароматът от чинията ме кара да я отблъсна с все сила“, признава тя.


Преди време влюбен младеж я завел на вечеря в изискан италиански ресторант, но тя едва не припаднала. Предпочита заведенията за бързо хранене, където се чувства далеч по-добре.


Проблемът на Фей започнал още докато е бебе, но минали цели 12 години, преди да установят, че страда от рядкото заболяване „гастроезофагеална рефлуксия“, заради което реагира така ужасяващо на плодове и зеленчуци.


И въпреки че заболяването й е лечимо, фобията от храна си останала.


Фей може днес да приема само картофи и то под формата на чипс. Това е нейна основна храна повече от 15 години и едва напоследък рискува с пица, бургери и сирене.


Преди да се примирят, родителите на Фей всячески се опитвали да скрият зеленчук в храната й. Момичето обаче винаги го откривало и отказвало да се храни.


Фей работи в момента като болногледачка и споделя, че дори когато пазарува й прилошава. Затова старателно избягва щандовете за плодове и зеленчуци, за да не получи сърцебиене, пише „Story“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
Начинът на живот и диетичните навици може да БЛАГОПРИЯТСТВАТ за развитието на ГЕРБ(да не се бърка с партията). Някои храни и безалкохолни напитки, включително шоколад, мента, ПЪРЖЕНИ и МАЗНИ храни, кафе или алкохолни напитки, може да ПРЕДИЗВИКАТ рефлукс и парене зад гръдната кост. По-скоро, ако се храни така, както в момента ще е по-зле за нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Русева
преди 4 години
-1
Всъщност гастроезофагиалната рефлуксна болест (ГЕРБ) е МНОГО ЧЕСТО срещана болест...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени