Треска за исторически джакпот от 10 000 000 лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария

791
18 Август 2016, 12:41


Нечуваните 10 000 000 лв ще се теглят в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария следващата сряда.

Невероятната печалба може изцяло да промени живота на късметлията, който познае печелившата комбинация. Най-голямата сума в историята на лотарийните игри у нас предизвика вълнение сред почитателите им. Хиляди изпробват късмета си с любимите си числа.

Миналата седмица десетима познавачи бяха на крачка от милионите. Те са от градовете София, Стара Загора, Варна, Хасково и Кричим. До момента 103 участници са били съвсем близо до неустоимия джакпот в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Областите с най-много късметлии, успели да познаят петици, са София, Варна, Пловдив, Стара Загора и Хасково.

За да бъде спечелена рекордната печалба от 10 000 000 лева трябва да се познаят шестте изтеглени числа от една сфера и страна на монета, която се тегли в отделна сфера. Машините на късмета, с които се теглят печелившите числа в Национална лотария, са използвани и в най-големите световни лотарии. Те са единствените по рода си у нас.

Кои са числата и страната на монетата, които ще променят съдбата на някой щастливец? Гледайте тегленето на играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ следващата сряда, 24 август, от 19.45 ч. по Нова телевизия.

В играта можете да се включите онлайн на сайта play.7777.bg или в търговската мрежа на Lafka.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени