Тупалката се фука с нова кола (Говори по телефона, докато я кара)

2381
11 Февруари 2015, 16:08


Фолк певецът Илиян бръмчи из софийските пътища с нов автомобил, научи HotArena!

 

Тупалката е заменил предишния си джип „Волво“ с бял „Фолксваген Тигуан“. Той шофира колата си без задължителния предпазен колан и разговаряйки по телефона, забеляза репортер на „Всеки ден“.

 

За возилото Тупалката се е бръкнал едва с 50 бона, защото тигуанът не е чисто нов, но пък е само на 15 000 километра. Тези дни той е регистрирал автомобила в столичния КАТ и вече движи с най-новите регистрационни табели, започващи със „СВ“.

 

Изпълнителят признава, че за 12 години зад волана е сменил 15 автомобила, като няма марка и модел, който да не е изпробвал.

 

„Имам 5 катастрофи, но не по моя вина. Ако бяха по моя, лично щях да си скъсам книжката“, признава Илиян. Той разказва, че ще помни едно екстремно преживяване с автомобил, при което за малко да измръзне от студ.

 

„Преди години на път за Петолъчката бях заклещен в снеговете при минус 20 градуса. Наложи се военни да ме измъкват от преспите. Имаше едно семейство, на което помогнах, защото газта им беше свършила“, спомня си фолк певецът.

 

Преди Волвото Илиян шофираше друго немско возило. „Реших да направя промяната, защото мерцедесът е със задно предаване и трудно се управлява през зимата, когато има поледици“, коментира Тупалката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени