Участниците излизат от „Фермата“, стопаните налагат глоба на фермерите

1545
20 Октомври 2016, 15:55


24 часа след като Галина бе избрана от Финци за първи дуелист, в четвъртък тя посочи противника срещу когото иска да се изправи на дуела в неделя. Тя ще го предизвика с бележка с надпис “Бъди Човек”. “Това е битка между доброто и злото” – казва за избора си Галя.

За шест седмици живот във “Фермата“ участниците се научиха да си правят домашно сирене, кашкавал, кисело мляко и консерви със зеленчуци. В четвъртък те ще имат възможност да предложат част от реколтата си на пазара в Благоевград и с набавените средства да си купят неща, които не могат да си произведат във Фермата. Това излизане е първият досег с външния свят на Стоян, Тодор, Деси, Михо, Силвия и Финци, след влизането им във “Фермата”. Как ще се справят те на пазара и кои ще бъдат техните клиенти, зрителите ще видят тази вечер по bTV.

“Всички се почувствахме малко по-известни и по-обичани от когато влязохме в шоуто. Усмивките не слизаха от лицата ни”, разказа емоционалното преживяване Финци. Той ще трябва да се справи и с още едно предизвикателство – да чуе оценката на Бети и Ники за това как са се справили с работата през седмицата. За негово разочарование фермерите ще бъдат глобени и с един грош за неспазване на правилата за живот във фермата.

Кое правило са нарушили участниците в шоуто и коя ще бъде опонентката на Галя в шестия дуел във “Фермата“ ще стане ясно тази вечер, 20 октомври, от 21.00 часа по bTV.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени