В САЩ ще издадат книга с цитати на Стив Джобс

1313
25 Септември 2011, 10:51


В края на месец октомври американската издателска къща Agate Publishing ще пусне на пазара книгата "Аз, Стив: Стив Джобс за себе си" ("I, Steve: Steve Jobs In His Own Words"), съобщава ABC News Online.

 

Книгата от 160 страници, чийто редактор е Джордж Бийм, ще представлява колекция от изказвания на бившия главен изпълнителен директор на концерна Apple Стив Джобс. В анотация на книгата, публикувана на сайта на издателството, се уточнява, че сборникът ще включва повече от двеста цитата.

 

Те са взаимствани от интервюта на Джобс пред различни издания, от негови публични изказвания и писмени текстове, на които той е автор. Някои от използваните в книгата цитати бяха публикувани и на сайта Betabeat.

 

Собственикът на Agate Publishing Дъг Зейболд отбелязва, че книгата ще послужи като добро допълнение към официалната биография на Стив Джобс, написана от Уолтър Исааксон.

 

Книгата на Исааксон, написана в тясно сътрудничество със самия Джобс, трябваше да се появи в продажба през март 2012 година, но по-късно официалният й пазарен старт беше изтеглен за месец ноември 2011 година. След оттеглянето на Джобс от поста главен изпълнителен директор на Apple на 25 август Исааксон обеща да включи във вече готовата книга и този епизод.
 

                                                                                                                    kaldata.com
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени