Веселин Маринов кадрува в ГЕРБ! Изхвърли от листите водачът и основателят на ГЕРБ в Добрич заради любовницата си

2387
24 Февруари 2017, 10:30


Естрадният гуру Веселин Маринов се е взел супер на сериозно, разкриха пред HotArena наши източници от политическите среди и по - точно лица свързани с партия ГЕРБ.

Вместо да си гледа песничките, клиповете и концертите Маринов започнал да го раздава като сив кардинал в доскоро управляваща партия.  Според информацията достигнала до нас Веско направил жестока интрига в ГЕРБ като дори набъркал в нея и актуалната си любовница Веселина Пеева. 

Ето за какво става на въпрос. Седмици преди Коледа миналата година една компания от трима човека е можела често да бъде забелязана в известно заведение във Варна намиращо се в може би най - хубавата част на града - Морската гара. Тримата с часове си говорили клюки, а времето минавало в смях, закачки и пускане на ръце между двама от компанията. Тези влюбените с ръцете били Веселин Маринов и новата му играчка Веселина Пеева от Добрич. Станала национално известна с факта, че заряза двете си деца заради обилно потящия си любим певец и креватен съратник.
Третото лице от компанията е било Пламен Манушев. Роден в Генерал Тошево, израснал и учил във Варна а след това станал първия български вицеадмирал във Военноморските сили на Българи. След като напуска армията започва партийна кариера в ГЕРБ, а на провелите се последни президентски избори беше предложение за вице на Цеца Цачева. Двамата обаче загубиха катастрофално.

След тези избори премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов подаде оставка и сега на 26 март предстоят предсрочни парламентарни избори.

От многобройните любовни обеди и вечери между Веско и Веселина в компанията на вицеадмирала, у дамата на Маринов се появила симпатия към Манушев. За да се направи на голям мъж, певеца обещал на един от обедите в кръчмата да направи така, че бившия висш военен да влезе в следващия парламент с гласовете на избирателите от Добрич. Родният края на любимата му Пеева. Блондинката работеше там години наред като сервитьорка.

Речено, сторено. Пламен Манушев, който на миналите избори за парламент участваше в листите на ГЕРБ във Варна, дори беше областен управител на града, много изненадващо сега не фигурира там. А името му е на първо място в кандидат депутатската листа в.... Добрич.

Досегашните лидери на ГЕРБ в Добрич останали потресени. Потресени били и хилядите фенове на партията в града. Навсякъде там плъзнала мълвата, че вече листите за изборите се редили на секс принцип. И то не от кой да е, а явно от най -големия секстерминатор в републиката Веселин Маринов. Пълен срам.  HotArena научи, че висшия ешелон от ГЕРБ е разбрал за скандала, били бесни и много скоро Веселин Маринов няма да има възможност да кадрува по любовна линия, а и по принцип.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени