Виж най-яките майки и дъщери! (Горещи снимки)

3602
19 Декември 2013, 16:38


Китайската социална мрежа Вейбо обяви конкурс за най-красиви майки и дъщери. Милионите кандидатки предизвикаха истински фурор, а организаторите се чудят коя да изберат за „най-горещата мама“, видя HotArena.net.

 

Снимки на китайки с дъщерите им направо изумиха съдиите. Тъй като някои от майките са толкова млади и красиви, че не е за вярване, че имат дъщери на подобна възраст.

 

Целта на надпреварата е да покаже, че майчинството не затруднява съвременната жена и тя може да изглежда привлекателна и млада.

 

Някои от кадрите са обработени със специални филтри, но повечето са на китайки в естествената им среда. Дамите са се снимали докато се разхождат, край кафето или на пазар.

 

И ако човек не знае истинската история на двойките на снимките, основателно би ги взел за сестри.


Вейбо е най-големият китайски портал за микросъобщения. Той започна да действа през 2009 година в Китай, след като бяха забранени Фейсбук и Туитър.

 

Мрежата набира популярност и сред чуждестранни потребители. А единственото изискване към ползвателите й е да нямат против съобщенията им да се проверяват от властите и разбира се, да владеят китайски език.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени