Вижте най-дългия нос в света (Собственикът му си търси жена)

3997
22 Януари 2014, 12:39


64-годишния Мехмет Озюрек е собственик на най-големия нос в света. Пекарят от Артвън, Североизточна Турция наскоро овдовя и спешно си търси съпруга, дочу HotArena.net.

 

Мъжът загуби спътницата си Мюшереф, която след дълго боледуване почина. Въпреки скръбта си собственикът на най-дългия нос в света, смята да се ожени отново и то в най-скоро време.

 

Мехмет стана световноизвестен, след като през 2010 бе записан в книгата на рекордите като човека с най-дългия нос в света. На специална церемония бе установено, че носът му е дълъг цели 8,8 сантиметра, с което победи трима претенденти за титлата.

 

Клюновидният нос на Озюрек обаче му донесе повече проблеми, отколкото слава. Мъжът и съгражданите му отдавна били свикнали с големия му обонятелен орган и не му обръщали никакво внимание.

 

Случайно журналист го забелязал на улицата и направил интервю с него. След като влязъл в рекордите на Гинес, започнали да валят покани за участия от Анкара и Истанбул съсипва брака му.


Съпругата му започва да подозира, че си има любовница, а накрая се поболява. Последните седмици той е неизменно до нея и скърби за смъртта й. Въпреки това е решен скоро да се вземе в ръце и да си потърси нова жена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени