Виктор Калев – милионер в имоти! Актьорът с няколко апартамента в София

3282
03 Март 2017, 13:00


Виктор Калев си е подсигурил старините и до пенсия ще практикува професията си само за кеф, узна HotArena.

 

 

С новия си ангажимент като член на журито в „Като две капки вода“ във финансовия му резерв ще влязат 60 000 лв. за трите месеца, през които ще е в предаването. Това донякъде ще е и обезщетение, задето ще отмени всички представления на авторския му концерт-спектакъл „Грамофонът“, който пожъна огромен успех.  

 

 

Виктор е един от най-скъпоплатените актьори у нас. Заплатите и хонорарите си обаче не прахосва с лека ръка. Той влагал всичко спестено в недвижими имоти. Една от най-ревностните му фенки била кредитна инспекторка и уредила Калев с няколко апартамента, конфискувани от банката и от собствениците им заради нелоялно обслужвани ипотечни кредити, пише „Ретро“.

 

 

При подобни случаи банката пуска имота на търг, като най-често началната цена, от която започва наддаването, е около 50% от пазарната стойност на имота. Така актьорът успял да се сдобие с няколко жилища на съвсем тънки цени и то на ключови места в столицата. Дал ги е под наем и му носели месечно между 2 и 3 бона. А ако реши да ги продава, ще им иска тройно по-висока цена, заради подобрената инфраструктура около тях.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени