Защо носът на Юксел е крив? (Причината + опасността, която грози водещия, ако реши да коригира кусура си)

1492
29 Март 2015, 12:27


Водещият на вечерната емисия новини на Би Ти Ви Юксел Кадриев не страда от комплекси, че носът му е крив, узна HotArena!

 

Въпреки че е на екран вече повече от едно десетилетие, новинарят не се притеснявал, че непропорционалният му обонятелен орган приковава погледите на наблюдателните зрители, пише „Уикенд“.

 

Мнозина от тях, които помнят Кадриев още от времето, когато четеше новините по конкурентната Нова телевизия, недоумяват защо носът му е придобил толкова необичайна форма, а двете му ноздри са станали асиметрични.

 

Близки до водещия разкриха, че преди години Юксел е станал жертва на махленски бой в родния му град Оряхово, а зъл пияница е счупил носа му. Кадриев отпрашил на гости на майка си Гергина. Вечерта излязъл със свой приятел да купонясват заедно в едно от малкото заведения в крайдунавското градче.

 

В разгара на купона, аверът на Кадриев, който бил известен крими елемент, се сджафкал с друга компания, която запивала в кръчмата. Размяната на обидни реплики изведнъж прераснала в гигантско меле, в което по неволя се включил и Юксел.

 

Бъдещата тв звезда скочил да спасява приятеля си, но пияната дружина се оказала по-силна от него. В навалицата някой цапардосал с щека за билярд Кадриев и от удара носът му пострадал фатално. Рукнала кръв, а болката била неописуема. Юксел веднага хукнал към „Бърза помощ”, където установили, че има счупена кост на носа.

 

На следващия ден Кадриев се върнал обратно в столицата, а тогавашната му съпруга – оперната певица Бонка Георгиева, едва не припаднала, когато видяла лицето му бинтовано.

Въпреки че лекарите посъветвали Юксел да ремонтира носа си, за да не остане крив, какъвто е в момента, новинарят все отлагал във времето рискованата интервенция, тъй като се страхувал от скалпел.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени