Защо зарязаха секси дупето на Пипа Мидълтън

3525
13 Ноември 2011, 10:00


Когато миналата седмица бе обявено, че сестрата на бъдещата кралица на Англия се е разделила с гаджето си Алекс Лоудън, това, което първо мина през мислите на всички беше предположението, че тя е била човекът, който е сложил края на връзката им.

 
 
В края на крайщата, Пипа едва ли страда от липса на ухажори. И все пак, медиите научили, че след година и половина заедно Алекс е бил този, който е решил да сложи край на отношенията им.
 
 
 
Според техни общи приятели, бившият играч на крикет вече не можел да продължава с "цирка", който придружавал приятелката му навсякъде.
 
 
 
Прекомерното внимание от страна на медии и журналисти около Пипа изнервяла Алекс, докато изглеждали, че тя най-искрено му се наслаждава.
 
 
 
Друг приятел споделил, че Пипа виждала връзката си с кралското семейство като златна възможност, но знаела и че не може да си позволи да изглежда вулгарно.
 
 
 
"Тя получава покани за всяко шоу в града, всяка врата е отворена за нея, но Алекс мрази такива партита. Той обича своя крикет и има свое близко обкръжение от приятели. Алекс произлиза от много добро и дискретно семейство,което не се наслаждава на светлината на прожекторите."

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени