Златен медал за Мария Гроздева от Plomari

1929
13 Септември 2016, 15:39


Златен медал получи олимпийската шампионка Мария Гроздева на седмия национален турнир по табла Plomari.

Надпреварата превърна в съперници известни спортисти и актьори, сред които Александър Томов, Армен Назарян, Петър Стойчев, Божидар Искренов-Гибона, Димитър Якимов-Митата, Рахмат Сукра,  Борислав Кьосев, Антон Радичев, Дичо, шеф Манчев, шоколадовия виртуоз Ради Стамболов и други известни имена.

Турнирът бе уважен и от Вальо Михов, броени часове преди да влезе в Къщата на ВИП брадър, както и от председателя на Съюза на артистите Христо Мутафчиев. Капитанът на спортистите Мария Гроздева получи златния медал от ръцете на капитана на актьорите Димитър Туджаров-Шкумбата.

Като водещи на VIP турнира блеснаха радиозвездите Иво Райчев и Михаил Дюзев. Минути след награждаването Антон Радичев превърна столичния ресторант Проя в сцена, а след изпълнението му последва разрязването на гигантска торта по случай потвърдения от Гинес световен рекорд за най-много играчи на табла на едно място в рамките на 1 час. Опитът за рекорда, организиран от „Леопард Трейдинг”, вносител на прочутото в цял свят узо Plomari, се състоя в Албена, където се събраха 644 играчи.

 

Снимки Леопард Трейдинг
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени