ЗЛОВЕЩО! Докога секти ще убиват българи?

5636
09 Септември 2011, 13:45


Редакторска плесница

 

 

Групов секс, изнасилване, живи гробове и извращения, които сме гледали само във филми на ужасите. Това е обичайна гледка по сектантските сборища в България. Държавата обаче е абдикирала от отговорностите си към гражданите и невинни млади хора стават жертви на болните сектантски мозъци.

 

 

Една от тях е Силвия Александрова – момичето от Русе, което изчезна безследно в Родопите, а след това бе намерено – изнасилено, бременно и изплашено до смърт. Какво се случва в сектите е разказала самата тя от първо лице. И историята е потресаваща!

 

 

Груповият секс ще спаси света

 

 

„Трябва да правим групов секс, само така ще спасим душите си. Христос е нашият спасител”, повтаряла „омагьосаната” Силвия по време на пристъпите си, докато обикаля в кръг и пляска с ръце. Преди е била разумно момиче, интелигентно, студентка във Великотърновския университет, много свястна. Как се е забъркала със сектата, никой не знае.

 

 

Днес в един от редките случаи, когато близките й могат да я хванат в нормално психическо състояние, тя разказва с ужас за страшните неща, които е видяла.

 

 

Живите мъртви

 

 

Силвия отива на събор заедно с приятелите си сектанти, разказва неин близък пред „България днес”. Бързо й доскучава и решава да се оттегли в хижата, където да пийва биричка. Пасторът забелязва „заблудената овца” и я връща в стадото с викове, че богохулства. „Дадоха ни да ядем от някаква странна храна, веднага ме замая. Според пасторите е благословена и затова е толкова скъпа”, спомня си Силвия. Докато похапвали от „омагьосаната” погача, на поляната се монтирали огромни видеостени, където прожектирали сектантски кадри.

 

 

Ужасът настанал, когато започнали ритуалите. „Заравяха живи хора в ями и ги държаха там с часове. После те самите излизаха от там, крещейки „Лазаре, стани!”, разказва Силвия. След поредното изпито хапче момичето припада и там, насред поляната, групово я изнасилват. Така русенката забременява от неизвестен баща.

 

 

Отрязани гърди

 

 

Друг случай отпреди няколко години завърши трагично и потресе град Своге. 59-годишната Елена Томова бе намерена мъртва – с отрязана гърда (със сатър!), наранявания по вагината и издълбан кръст на челото – дълбочината стига до костта. Няма и съмнение, че става въпрос за ритуално убийство от местна секта. Извършителят и до ден-днешен не е открит.

 

 

Наказани няма. Полицията лесно може да открие изродите по описанията на Силвия, но у нас никой не се отзовава на сектантски сигнали. Така много ритуални убийства и изнасилванията остават неразкрити, като същевременно се пазят в тайна от обществото. Държавата спокойно е скръстила ръце, докато сектите у нас бавно ни завладяват.

 


Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
no name
преди 6 години
0
:x
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
EBINKO
преди 6 години
-6
Ами досърбяла я е чочката и е решила да я почеше..така е при жените,кур оправя, кур разваля...да не ми триете поста ей!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени