7000 изпратиха Пол Уокър (Снимки от паметната церемония)

4131
09 Декември 2013, 17:42


Над 7000 души се събраха на лобното място на Пол Уокър. Големият актьор бе почетен с море от цветя и свещи седмица след като загина.

 

Звездата от „Бързи и яростни“ претърпя жестока катастрофа миналата седмица край Санта Кларита. Вчера хиляди се събраха, за да почетат паметта му.

 

Общественият помен събра на лобното място на актьора повече от 7000 души. А във въздуха бяха изписани послания в негова памет.

 

Някои пяха, други плакаха, но всеки остави по нещо на лобното място на актьора, така трагично намерил смъртта си, заедно с приятеля си Роджър Родас. Своеобразното поклонение блокира пътя за Санта Барбара и се наложи полицията да помоли присъстващите да се разотидат.

 

Според последните новини, семейството на актьора е отложило погребението му за неопределено време. По-рано тази сутрин в американските медии се появи информация, че Пол е бил погребан вчера на тайна церемония, но новината бе опровергана.

 

От британския mirror.co.uk се позоваха на близки до семейство Уокър. По думите им, роднините на Пол смятат да организират скромна церемония само за семейството, колегите и приятелите му, но не смятат да бързат.

 

„За тях е по-важно да приключи следствието и да бъде разкрита цялата истина около смъртта на Пол и Роджър Родас. Има още много неизвестни и те искат цялото разследване да приключи, преди да го изпратят в последния му път“, казват те пред изданието.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени