7000 изпратиха Пол Уокър (Снимки от паметната церемония)

Над 7000 души се събраха на лобното място на Пол Уокър. Големият актьор бе почетен с море от цветя и свещи седмица след като загина.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/7000-izpratiha-pol-uokyr-snimki-ot-pametnata-ceremoniq HotArena.net
7000 изпратиха Пол Уокър (Снимки от паметната церемония)

Над 7000 души се събраха на лобното място на Пол Уокър. Големият актьор бе почетен с море от цветя и свещи седмица след като загина.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Над 7000 души се събраха на лобното място на Пол Уокър. Големият актьор бе почетен с море от цветя и свещи седмица след като загина.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Звездата от &bdquo;Бързи и яростни&ldquo; претърпя жестока катастрофа миналата седмица край Санта Кларита. Вчера хиляди се събраха, за да почетат паметта му.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Общественият помен събра на лобното място на актьора повече от 7000 души. А във въздуха бяха изписани послания в негова памет.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Някои пяха, други плакаха, но всеки остави по нещо на лобното място на актьора, така трагично намерил смъртта си, заедно с приятеля си Роджър Родас. Своеобразното поклонение блокира пътя за Санта Барбара и се наложи полицията да помоли присъстващите да се разотидат.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Според последните новини, семейството на актьора е отложило погребението му за неопределено време. По-рано тази сутрин в американските медии се появи информация, че Пол е бил погребан вчера на тайна церемония, но новината бе опровергана.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">От британския mirror.co.uk се позоваха на близки до семейство Уокър. По думите им, роднините на Пол смятат да организират скромна церемония само за семейството, колегите и приятелите му, но не смятат да бързат.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;За тях е по-важно да приключи следствието и да бъде разкрита цялата истина около смъртта на Пол и Роджър Родас. Има още много неизвестни и те искат цялото разследване да приключи, преди да го изпратят в последния му път&ldquo;, казват те пред изданието.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.