Gangnam style на Къци е новият хит у нас! (ВИДЕО)

3643
13 Ноември 2012, 13:59


Gangnam style на Къци взриви нета и публиката с „Hey, sexy lady, hey убре-дебре” и незабравимия танц на Вапцаров

Gangnam style на Къци е новият разбиващ хит у нас. След изпълнението на световноизвестния хит на PSY от иначе консервативния Вапцаров, светът вече не е същият. Никой не очакваше подобно представяне от шоумена, който буквално разби конкуренцията с изпълнението си.

 

Припомняме, че номинираните Къци, Орлин и Люси Дяковска имаха мисия да изпеят известни парчета на живо на сцената на ВИП Брадър. Пеенето обаче беше с препятствия – те трябваше да стъпват в кутии с различни гадости като червеи и змиорки и да не спират да пеят.

 

Орлин Павлов изпълни парчето “Dragostea din tei”, а Люси – бразилската „Ai se eu te pego”. Най-трудна бе задачата на Къци, който трябваше да пее на корейски език най-новия хит Gangnam style.

 

Освен че шоуменът си измисли изцяло нов текст, той изтанцува парчето по начин, за който България още дълго време ще говори. „Hey, sexy lady, hey убре-дебре” беше може би импровизацията, която му спечели мисията.

 

Къци толкова се беше вживял в танца си и песента, че дори не обърна внимание на змиорките, върху които стъпи. Шоуменът буквално избухна на сцената и видяхме една неподозирана негова черта. Къци ги разби с Gangnam style.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени