"Биг Брадър" издевателства над Фънки!

1943
25 Октомври 2012, 12:09


 Той вече напълно изпусна от контрол емоциите си в Къщата и периодично изпада в почти пълна депресия, отказва да говори и да се храни, като единственото му желание е да излезе навън. Договорът обаче му забранява да го направи по собствено желание и може да разчита единствено на милостта на зрителите.

 

Въпреки че всичко това е добре известно на продуцентите от “ВИП Брадър”,те не пропуснаха шанса си да се изгаврят с него в понеделник и Ники Кънчев му съобщи, че си тръгва от Къщата завинаги.

 

След като го остави да се порадва около минута, водещият просто се разхили и го посече: “Шегичка! Фънки, ти оставаш.”
Промоутърът отново изпадна в познатото от няколко дни отнесено състояние, а зрителите съчувствено се питат в интернет дали няма да рухне напълно психически. Още преди седмица Фънки обясни накратко гледната си точка - че се е провалил в това изпитание и е видял, че не може да живее по този начин.

 

“Как можахте да изгоните Ники, докато готви? Багата ще умре от глад до финала, или вкарахте затова трите готвачки-квачки. А на какво основание се ебавате с нервите на Фънки, тъпаци?”, попита един от най-ласкаво настроените зрителите на фен страницата на предаването във фейсбук.

 

Изгоненият Ники Мартинов пък заяви в ефир: “Биг брадър” няма финал. Той е един безкраен цирк. В тази игра няма печеливш. Всички сме жертви на „Биг брадър”.

Източник: blitz.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени