Богаташи досаждат на плеймейтката Екатерина след първото място в „Господари на ефира“

8389
31 Март 2015, 09:12


Плеймейтката Екатерина, която бе изловена в скандално интервю от "Господари на ефира" и дори спечели първото място в рубриката "Гаф на седмицата", се оплаква във Фейсбук от напористи обожатели. 

След като стана мега хит в социалните мрежи, Екатерина се жалва, че нахалници непрекъснато я тормозят. 

Сред тях обаче имало и доста богаташи. Известни футболисти също. 

"Радвам се, че всички говорят за моето дупе. Явно хората са жадни за нещо ново и свежо. Така се става популярен в България", отсича плеймейтката Екатерина Дойнова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди 3 години
0
Един , не един, Кубрат преди мача накара почти цяла България да го подкрепя, да се вълнува, трепетно да очаква достойна битка, да се гордее..А това е истински УСПЕХ, и то положителен!!! .Толкова брой хора и така обединени с гордост изричащи името на Левски и България...Да, нито една "плей..мейт"..или други подобни елементи не могат със своите комични "скандали" да повлияят на никого по подобен начин!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vili
преди 3 години
-3
"Ами" Кубрат Пулев е един кво точно ми го сравняваш с плеймеитките, който са 477446864322.... това е пример не на място! ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 3 години
0
Да бе.. Въобще не е на място... Те сигурно плеймейтки, певици и моделки не бръмчат все със спортисти. Като го гледаш с каква жена движи, ти става ясно какъв му е капацитета, така че личният му живот не го представя в много добра светлина. Професионалният също - да те блъскат в главата или ти да удряш и биеш, не е признак на голям ум, но на упоритост и дисциплина. Все пак не е успял с ядрена физика, нито е лекар или нещо подобно, та да го класифицира някой в друга категория. Хайде моля... Той и Божинов на 17-18 беше невероятно добър футболист. Значи ли това, че трябва да го причислим в категория супер умници, защото крака му знаел как да борави с топка и умеел да тича дълго, без да се изморява?
jenn
преди 3 години
0
Не се лъжете, че младите харесват Николета и др подобни известни с нищо жени. Даже мисля, че с времето все по-малко се обръща внимание на такива. Забележете, че конкурса за Плеймейт запада всяка следваща година. Такива като въпросната от статията няма да санат известни и харесвани просо защото излъчването ѝ е на селска пръчка, и дори да си намери спонсори и клиентела и да пръска пари по статии и да се чекне по разни интервюта просто няма да ѝ се получи. Аз харесвах Николета в началото на кариерата ѝ, въпреки, че визията ѝ също не е била нещо особено, но с времето и просотиите ѝ ми стана доста антипатична, както и на много хора. Жалко за нея, защотото мисля, че имаше потенциал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 3 години
0
Известни ще станат, защото медиите ги налагат. Трябва да налагат имена, за да има за кого да пишат. Светлана Василева кой я знаеше и кой я харесваше? Ама ей на - и нея направиха известна. Говориш глупости. И Николета и "кариера"??? :D Ти на колко години си? И имала потенциал за какво? За толкова години в публичното пространство потенциал за нищо не е демонстрирала.
ами
преди 3 години
-2
Кубрат Пулев с положителната си кауза,талант, упоритост, вяра и национализъм в началото събра толкова привърженици, че удари всички плеймейтки и други подобни в земята, друг е въпроса, че с поведението си после стана друго! Но това разбива на пух и прах теорията (обикновено на некадърниците), че само със скандал се пробива ! Кубрат безапелационно доказа обратното с броя дори на българите, подкрепящи го от залата !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 3 години
0
Аз пък не разбирам мъжете. Колко трябва да си го мразиш, че да се наточиш на девойчето само от един клип, който на всичкото отгоре я представя в една особено нелицеприятна светлина?! Аз лично смятам, че и тяхната не е лесна работа....то не е излагане, то не са демонстрации на срамотии и прочие. Сега с давам сметка, защо тинейджърите и хлапетата толкова харесват Николета - просто през 2006, когато проби и се излагаше здраво като сегашната си колежка, те или не са били родени или са били с биберони. Мили деца, следете внимателно "кариерата" на кака си Катето и гарантирам, че след 10-15години (ако се постарае достатъчно) може и да е новата Николета, а тогава вашите деца ще я обожават - УСПЕХ :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Име
преди 3 години
0
Πopeднaтa тъпa,ceлcĸa пpъчĸa и тoвa мoeтo мoмичe нe e ĸoмплимeнт!Зaщoтo виe cмятaтe,чe ĸoгaтo няĸoй ви oбиждa ви зaвиждa ! E peaлнocттa e cъвceм дpyгa ! Hямa зa ĸaĸвo дa ви зaвиждaмe ! Πpeдпoчитaм дa ce бъxтя цял живoт и дa cи изĸapвaм пapитe чecтнo,вмecтo c п***** cи ...Зapaди eтo тaĸивa ΠAЧИ,yмнитe и ĸaдъpни xopa ce мaxaт!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 3 години
0
Права си за всичко, само не разбрах тук как се вписва това, че ти предпочиташ да блъскаш, гладуваш и мизеруваш, вместо да се продаваш. Статията не е за теб, та да го интересува някой ти как си решила, че е най-правилно за теб да си живееш живота. Няма правилен начин, всеки си има свой. В България с труд се гладува и мизерува и се успява с гъз. За съжаление девойката е права. Явно държеше много да споделиш, че предпочиташ ти да мизеруваш, вместо да се продаваш и разчиташе, че това ти признание ще те извиси морално в очите на четящите, но се обърка нещо. Не мисля, че някой стои по-горе от друг, само защото нямяло да се продава. Преди всичко не знаем дори дали имаш тази възможност, защото моралната позиция някак си отива много повече на хора, които са имали възможността да изберат и другия път. Тези, които са принудени да блъскат и мизеруват, защото просто нямат друга възможност, и са се превърнали в злобни моралисти по принуда.... това не се брои като нещо за възхищение. ;)
Име
преди 3 години
0
Тук не мога да се съглася с всичко което сте написали.Нито аз Ви познавам,нито Вие мен.Не съм се опитвала да се издшгна в очите на някого, нито смятам,че някой стой под или над мен! Казах това което мисля и не смятам,че съм злобна ...Ако ме познавахте , щяхте да се убедите в думите ми ! Но Както казахте статията нe е за мен , а за въпросната " дама"
а
преди 3 години
0
Предпоследното изречение прозвуча злобно, както и това, което аз съм написала всъщност. Просто казвам, че дефектът й не е в това, че се опитва да оцелява по този начин и не трябва в статия за нея на намесваме нашите представи за правилно и грешно и да си мислим, че ако ние живеем по друг начин (често защото просто никой не ни е предложил другия вариант) да си мислим, че сме с нещо по-добри от тези, които го правят. Това, че ти не би направила нещо такова не го прави лошо. Просто го прави нейният начин. Но да е горда с това определено е глупаво. Както и тя самата като цяло. :)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени