Гага и Мадона братовчедки?

5885
20 Май 2011, 09:43


Общото между Мадона и последователката й Лейди Гага не е само сценичният имидж. Оказва се, че двете имат и далечна роднинска връзка, пише The Daily Mail.

 

Обстойни изследвания на генеалогът Крис Чайлд показали, че спрямо родословните дървета на певиците те са братовчедки от девето поколение. Скандалните певици имали общ прародител, който около 1600 година се е заселил в Квебек от Франция.

 

Още с първите големи успехи на Гага, тя е смятана за новата Мадона. Самата нюйоркчанка не се притеснява да заяви, че двете имат много общи черти, а самата поп кралица неотдавна също призна, че Гага е възможно най-достойната й заместничка.

 

Това твърдение сякаш идва да потвърди теорията за конспирацията на света на шоубизнеса – а именно, че нищо не е случайно.

 

Вероятно такава е и причината Мадж никак да не се дразни, че младата й последователка често я копира. Естествено по собствен начин.

 

Остава да видим, дали скоро семейството няма да се събере в един общ дует, което окончателно ще предизвика шушукане за някакви нагласени истории в светските среди…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени