ХА! А сега кажете, че Цеце и Лестер не са гаджета?!

3289
01 Декември 2012, 16:42


Палавата македонка издебна момента, когато съквартирантите ги няма и се отдаде на буйни игри с Лестер

 

Страстни игри бушуват в Къщата на „Биг Брадър”. Конспирациите около участниците от Македония не спират да владеят мрежата.

 

Цеце Орешкова и Никола Настески бяха заподозрени в какво ли не, а зрителите продължават да ровят около атрактивното им присъствие и постоянно вадят всякакви причудливи заключения.

 

Още с влизането си те усъмниха дори съквартирантите си, че имат мисия и са гаджета. Когато това стана достояние до ушите й, тя изпадна почти в нервна криза в желанието си да докаже, че това не е вярно.

 

В този момент се съгласихме и тя сякаш успя да приспи параноята на останалите, но с последната си изцепка нещата отново се завързаха и потребителите изригнаха в очакване те да си признаят. Ето защо! Вижте какво се случи, когато двамата се усамотиха далеч от очите на българите в дома в Нови хан. Палавата манекенка издебна момента и взе да предизвиква Лестер, чекнейки се и размахвайки дългите си крака.

 

С всяка изминала минута тя ставаше все по-дръзка, а чаровният й сънародник все по-смутен. Той се оглеждаше наоколо и силно се притесни, че някой може да ги види. Все пак, личеше си, че му иде направо да скочи върху македонката.

 

Тя не спря да го провокира и дори му отправи горещо предложение: „Искаш ли да видиш колко страхотно ухая!”. След това стана и му поднесе тялото си на тепсия, а Никола не устоя и докосна с устни кожата й. Случилото се още повече го напрегна и той сподели, треперейки на фотьойла, че много му се правят разни работи, а Цеце съвсем го заби с офертата: „Хайде двамата да лудуваме, какво ще кажеш!”.

 

Брадърът успя да се овладее и не се поддаде на прелъстителката, която сякаш вече напълно е изключила за свалките си с Боби. „Или е доста загоряла, или тука има нещо…!”, коментират масово във форумите.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени