Кейти Пери изтрещя, влиза в таен орден

1214
06 Август 2014, 11:46


Кейти Пери съвсем изтрещя. Ексцентричната певица, която напоследък доста се увлича по мистика и митология, до такава степен се е запалила по тях, че иска да влезе и в таен орден.

 

Последната приумица на певицата е да стане член на ордена на Илюминатите–тайно общество, което се вярва, че иска да завладее света.

 

Певицата е отправила молба към ордена с желание да се присъедини към техния "клуб". Орденът на Илюминатите е смятан за тайна общност, която иска да управлява света чрез авторитарно правителство.


"Ако Илюминатите съществуват, искам да ме поканят. Искам да бъда част от клуба! Нямам представа какво е това, но звучи като лудост", казва тя за списание" Ролинг Стоун".

 

Певицата признава, че много от феновете смятат, че тя вече е част от ордена, защото във видеоклиповете й имало много символи на Илюминатите. Кейти смята, че "странните триъгълници и движенията на ръцете" в клиповете създавали впечатлението, че тя е част от това тайно общество.

 

Илюминатите са свързани с различни имена от шоубизнеса като Бионсе например, а някои специалисти теория на конспирацията смятат, че орденът е виновен за убийството на американския президент Джон Кенеди.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени