Люси озверя от ревност! Софи опипва Мариана (ФОТО+ВИДЕО)

3566
06 Октомври 2012, 14:58


Принцесата не може да се отдаде на половинката си и взе да напада жените в Къщата

  Двойката Люси и Камелия-Софи не могат да демонстрират близостта си пред останалите, защото все още не е сложен край на мисията на „принцесата”. Дотогава обаче отношенията им може съвсем да се разтурят. И двете вече не издържат, но трябва да се крият от останалите. Софи обаче все повече налита на другите дами в Къщата и се чуди как да се долепи до тях.

 

Идеалната възможност днес й предостави Мариана, която се суетеше нещо за сутиена си и предложи на Софи да опипа…бюста й. Люси нямаше избор и можеше само да стои отстрани и да гледа закачките между тях. Озверяла от ревност тя няма търпение задачата, поставена от Биг Брадър да приключи, за да обяви пред всички, че това е нейното момиче!

 

Какво ли още ще се случи през оставащите дни, никой не знае… Ако пък се окаже, че Софи се е издънила с целта, която имаше да се представя за гадже на немски принц, може би въобще няма да е сред съквартирантите занапред и ще излети навън преждевременно.

А Люси предупредила процудентите, че не желае да стои и ден без нея. Това е и условието, което е поставила тя, за да влезе в реалити шоуто. Връзката им сега е подложена на тест и времето ще покаже дали тя ще го издържи успешно.

 

Източник: kliuki.net

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени