Музеят „Точка G” възбужда посетителите си с „еротично“ кафе (СНИМКИ)

11304
06 Ноември 2011, 17:32


 

В Русия отвори врати еротичен музей, чиито посетители могат да се насладят не само на интересни експонати, но и на вкуса на „еротични“ напитки, които се предлагат в кафенето там.

 

 

По света вече има много музеи за еротично изкуство, които привличат милиони посетители всяка година. Берлин, Париж, Амстердам, Барселона, Копенхаген, Ню Йорк са само малка част от градовете, които са се превърнали в магнит за туристите, чиято представа за музей е коренно различна от тази на повечето пътешественици. Музеите на секса и еротичното изкуство определено се радват на интерес, но не са лъжичка за всяка уста.

 

 

Вече и руснаците могат да се похвалят с музей на еротиката. В Москва върху площ от 800 квадратни метра се вдига еротичният музей „Точка G”. Едва ли има нужда да ви обясняваме защо братушките са се спрели на това име.

 

 

В момента в музея има повече от 3000 експоната, част от които датират от дълбока древност. Тук могат да се видят ярки и неочаквани картини и предмети. Освен това в сградата има сексшоп, откъдето всеки желаещ може да си купи секси бельо, секс играчки, подаръци...

 

Но най-интересното е, че в музея има и кафене, чиято обстановка и напитки възбуждат посетителите. „Еротичното“ кафе например ще ви накара да се отпуснете, но същевременно ще усетите леко и приятно напрежение. Освен кафе в заведението има и други възбуждащи напитки, от които всеки възрастен може да опита. Следващата стъпка е към музея да се направи и малък хотел за „почивка“. Това със сигурност ще увеличи броя на посетителите. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени