На вниманието на всички студенти: Правете секс по време на сесия!

4130
29 Август 2012, 14:04


Най-лошите неща, които могат да се случат на един студент, са: бирата в хладилника да свърши, гаджето му да забременее, да не бъде допуснат до изпит заради пропуснати лекции и упражнения и не на последно място – да дойде сесейно време. Учените (сухари, но бивши студенти) са направили интересен експеримент и след дълги безсънни дни и нощи са стигнали до уникален извод – по време на сесия младежите трябва да правят секс!

 

Много от студентите пренебрегват гаджетата си, любовниците си, приятелчетата си за оргии по време на сесия. „Това е груба грешка!“, казват учените и отбелязват, че човек най-лесно усвоява новата информация по време на секс. Не, не лъжете, че информацията не е нова за вас и че само веднъж трябва да „минете“ материала. През месец януари имахте много приятели именници, през февруари трябваше да празнувате Трифон Зарезан, през март дадохте малко почивка на черния си дроб, през април слънцето печеше и ви се спеше... В случай че бяхте толкова зает да правите тези интересни неща, едва ли сте имали време за лекции и други щуротии, свързани с университета. Разбира се, не броим изпитите кафета със симпатичните колеги и красивите колежки в близкото заведение.

 

Та... учените твърдят, че студентите, които правят секс по време на сесия, успешно си взимат всички изпити. Според тях редовният секс значително увеличава обема на усвоената информация и ускорява мисълта.

 

Или иначе казано – отдайте се на креватни игрички и хич да не ви пука! Както се пее в една песен: „студентски живот, ах, сладък живот...“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
999
преди 5 години
0
То това е най-лесно. Ама като няма с коя, какво да се прави? :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени