Неудобно! Ирина Шейк и Брадли Купър с кралски гаф на вечеря в Бъкингам

4895
07 Юни 2015, 17:54


Те се новата любима двойка на Америка, но кралския протокол им е напълно чужд. Нищо чудно, че Ирина Шейк и Брадли Купър сътвориха невероятен гаф по време на вечеря в Бъкингам, дочу HotArena.


Двойката била поканена на вечеря от принц Чарлз, който организирал благотворителен прием неотдавна. Поканата била приета с огромен ентусиазъм. Последвалото представяне обаче било пълно фиаско.


Единствено благодарение на факта, че репортери не са допуснати по време на самата вечеря, Брадли Купър и Ирина Шейк успели да избегнат гафът им да стане публично достояние, документирано при това. За сметка на това един от присъстващите не пропуснал да разкаже пред медиите как са се изложили двамата.


Незапозната с кралския протокол двойка едва не си останала гладна, тъй като сервираната пред тях вечеря се оказала с толкова много прибори, че не знаели кой прибор, кога и как да използват. Един от очевидците разказва, че вечерта, многократно нарушили етикета на хранене, което път от друга страна буквално потресло някои от присъстващите аристократи.


Е, на влюбената двойка може и да не знае как да се справи с кралския етикет, но перфектно знае накъде отива връзката им. „С него Ирина откри истинската любов. Сега изживява една зряла, пълноценна и прекрасна връзка. Нищо чудно и да се оженят“, разкриват нейни приятели.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мен
преди 2 години
0
Дааааа.... То и цялото простолюдие яде с по 10 прибора, пък тези хаймани не знаят как. А къде ходиха до тоалетна? В ъгъла ли? Неандерталци! :))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени