Новият мъж на Пугачова с БГ корени

2033
11 Април 2018, 14:00


Освен Филип Киркоров и новият мъж на примата на руската естрада Алла Пугачова комикът Максим Галкин също се оказа плътно свързан с България, научи HotArena.

 

Благоверният на певицата сподели на страницата си в „Инстаграм“, че неговата майка Наталия Галкина е живяла две години в нашата страна. Свързаният с България епизод от живота на родителката на Максим датира от годините след Втората световна война.  Тогава Наташа била приютена заедно с баща си и майка си от български фабрикант в Сливен. „И независимо от стеснените жилищни условия, двете семейства много се сдружили“, пише Галкин в социалната мрежа. Той дори публикува изрезка от вестникарска статия, публикувана през юли 1946 г. във в. „Свободна България“, писа „ТелеграФ“.

 

Днес Галкин си спомня, че 50 години по-късно той посетил България заедно с майка си и дори успели да намерят къщата, където тя живяла навремето. „Удивително, но в този дом открихме сина на същия този фабрикант, който с радост си спомни за своята приятелка от детските години“, пише още Максим.

 

От поста се трогна дори и бившият мъж на Алла – руският певец Филип Киркоров и написа като коментар: „Колко удивителни са нашите майки! Колко жалко, че те толкова рано си отидоха от нас. Но аз съм убеден, че те ни виждат, чуват и помагат в най-тежките минути от нашия живот. Те са нашите ангели хранители“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени