Опитали да отвлекат децата на Джако

1115
25 Юли 2012, 11:00


Семейни войни продължават да разкъсват фамилията Джексън. Близките и роднините на краля на попа Майкъл Джексън се хванаха за косите, заради парите на покойния изпълнител.

 

 

След мистериозното няколкодневно отсъствие на майката на певеца Катрин Джексън, полицията отново бе извикана в семейното имение в Лос Анджелис. Този път пазителите на реда, трябваше да укротяват братята на покойния певец, които стигнаха до бой.

 

 

Според полицейски източници, боят е започнал, след като трима от близките на Джако се опитали да спрат майката на певеца и трите му деца да напуснат имението в Лос Анджелис. Адвокатката на 82-годишната Катрин Джексън дори твърди, че някои от роднините са се опитали да задържат децата насила.

 

 

Миналата седмица майката на Джако, която е посочена за попечител на децата му изчезна мистериозно. А Парис Джексън съобщи чрез Twitter, че няма връзка с нея повече от седмица.

 

 

В крайна сметка възрастната жена бе открита в дома на най-голямата си дъщеря Реби. Но скандалът с изчезването й породи слухове, че близките й умишлено се опитват да я отдалечат от внуците й, за да ги отвлекат, пише Daily Mail.

 

 

Основанията за това са сериозни, тъй като тя е единствен попечител на децата и контролира наследството им оценено на 1 милиард долара.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени