loading...
loading...

Палавата Фани Хараламбиева лепнала гъбички на Малкия Маргин

1652
01 Септември 2013, 00:00


Манекенката Фани Хараламбиева лепнала хламиди и гъбички на Николай Маринов – Малкия Маргин, малко след като той се върна при жена си, научи HotArena.

Малко, след като Маргина получи ултиматум да избира между съпругата си и любовницата си Фани, той се прибрал с подвита опашка у дома при семейството си.

Това наложило и държанката му да освободи огромния апартамент в Барселона и да се прибере само с няколко куфара парцали.

Николай я уверявал, че това е временно положение и щом топката се успокои отново ще ще заживеят заедно. Условието му било тя да не се вижда с други мъже освен с него. И тя така спазила обещанието, че още на първата им среща го дарила с яки гъбчики и хламиди, които той пък занесъл като подарък на жена си. Последвал жесток скандал, след който Маргина изритал като парцал шавръкливата Фани и не искал да я вижда и чува.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени