Пластичен хирург извая съвършенната жена и се ожени за нея

10735
13 Септември 2014, 09:26


Пластичен хирург влезе в ролята на Микеланджело и си извая съвършена жена! Дейвид Матлок е любимият доктор на звездите, а в този случай създаде истинска богиня и се ожени за нея, научи HotArena.net.


Когато хирургът за първи път приел за консултация Вероника, той си мислел, че само ще я осведоми за прословутата си процедура за пластики. Нямал си и идея, че скоро ще й връчи и годежен пръстен.50-годишния гуру срещнал съпругата си през 2007 година. И до днес твърди че ставало дума за „любов от пръв поглед”.


Дамата не блестяла с особена хубост, но веднага след сватбата, Дейвид я убедил да си направи пластични операции. И буквално си изваял перфектната богиня.


С таланта си на скулптор този съвременен Микеланджело направил любимата си по-красива от всякога. Самият Дейвид също си е правил пластични операции, използвайки методи, които е разработил сам с инжектиране на „жива мазнина“.

Освен това двамата тренират усилено и казват, че се мотивират взаимно да изглеждат по-добре.


Макар че Вероника и Дейвид с право могат да смятат, че са естетически съвършената двойка, не всички техни близки приемат с ентусиазъм изкуствените им подобрения.


„Не бих желала да се подлагам на хирургия, защото няма да бъда себе си. Искам да съм си аз”, казала 9-годишната дъщеря на Вероника
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Loca
преди 3 години
0
E, ta taq krasiva li e? ...................
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 3 години
0
На това му се вика майстор в занаята. Двама от нашите известни пластични хирурзи имат две супер грозни жени - Теди Велинова и Елвира Георгиева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени