ПРЕДАТЕЛСТВО! Камелия тайно влюбена в Никол?

1978
14 Ноември 2012, 15:02


Камелия симулирала тъгата си по Люси, а всъщност единствената й цел била крехката и нищо неподозираща Никол

Камелия – гаджето на Люси Дяковска, е тайно влюбена в Никол Станкулова, твърдят фенове на ВИП Брадър по форумите. Слухът се засили още повече след излизането на Люси от Къщата.


Ками и синоптичката са неразделни оттогава, постоянно странят от другите и си шушукат. Според зрителите обаче лесбийката неусетно хлътнала по Никол и вече трудно може да крие чувствата си.


Веднага след излизането на Люси от ВИП Брадър Камелия се хвърли в обятията на Никол. Тя плака само на нейното рамо и не пожела да контактува с никой друг от Къщата.


Според фенове на предаването Камелия симулирала тъгата си по Люси, а всъщност единствената й цел била крехката и нищо неподозираща Никол. Менте принцесата още от самото начало е подозирана за интересчийка, която ламти само за парите на Люската.


Освен това, като цяло в отношенията им се усещаше хладина от страна на Камелия. Докато Люси постоянно търсеше контакт и нежност от Ками, менте принцесата почти не демонстрираше чувства.


Това долови дори Къци Вапцаров, който се опита да намекне за проблема на Люси, но тя реагира на принципа „нападението е най-добрата защита”.


А вие как мислите? Дали наистина Камелия е влюбена в Никол?

 

Източник:kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени