Самоубиец ли е Виктор Николаев? Вижте скандална информация за водещия

3203
29 Октомври 2017, 09:32


Виктор Николаев е рискувал живота си, за да спаси удавник, но защо се поставя в опасни ситуации и без да има основателна причина за това, забеляза HotArena.


Онзи ден папараците ни го заснеха да пресича като самоубиец едно от оживените столични кръстовища. Колите фучаха край него с голяма скорост и аха да го отнесат. Вместо да се стресне обаче от бибитките на застрашаващите го автомобили, водещият на „Здравей, България” си крачеше необозпекоявано, дърдорейки по мобилния си телефон.


Че Виктор е човек със слонско спокойствие, отдавна са се убедили зрителите на сутрешния му блок. Известният журналист запазва хладнокръвие дори и пред най-разпалените свои събеседници в студиото, но не е редно да бъде такъв непукист и по отношение на живота си. На улицата той трябва да е значително по-осторожен, ако не иска да попадне в черната статистика на КАТ и МВР за пострадалите в ПТП.    


В понеделник следобед 37-годишният водещ бе засечен от фотографите ни да се прибира пеш от работа към дома си в центъра на София. През цялото време той не сваляше смартфона си от ухото и говореше ли, говореше с някого. Дори когато пресичаше преките на ул. „Раковска”, Николаев не се оглеждаше за наближаващи автомобили, ами продължаваше да си хортува по мобилката. Шофьорите, които поставяше, в инфарктни ситуации, му свиреха с клаксоните си, но той изобщо не се трогваше. 


Ситуацията стана особено напечена, когато Виктор реши да мине по диагонал през едно от кръстовищата на оживения булевард. Тогава се наложи няколко забързани коли да набиват спирачки, за да не връхлетят върху незачитащия пешеходните пътеки кадър на Нова телевизия.


Припомняме, че преди няколко години Николаев се изнесе от скромната си гарсониера край Сточна гара и заживя със семейството си в тузарски апартамент в сграда, намираща се в района на споменатата ул. „Раковска” – на метри от софийското представителство на ЕС. За скъпата имотна придобивка пръв алармира евродепутатът Николай Бареков, предават от Уикенд

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени