Слави забрави Крисия

2124
20 Април 2018, 10:44Слави Трифонов и екипът й забравиха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа последно имаше един телефонен разговор и след това–нищо”, това разкрива Марин Тодоров, баща на Крисия, научи HotArena.


Бизнесменът споделя, че до края на миналата година Крисия е била част от всички важни проекти на Слави и екипът му. След това обаче договорът бил прекратен и всякакви контакти–също.


Не получавахме никаква информация от екипа на Слави и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси започна да работи по свои проекти–вече има две записани песни във видеоканала й, работи и по трета, която също скоро трябва да излезе”, споделя баща й.

Младата певица месеци наред не получавала покани за концерти и участия, което я притеснявало. Продуцентите й, по никакъв начин не можели да бъдат открити. От известно време обаче това се променило и семейството й успява да възроди кариерата й.

Тя получава доста често покани за участия–поканена е да пее в Сливен, а преди дни е била звезда и на празник в родния Разград.

„Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва мечтите си и да се развива. Тя е много талантливо дете”, разкрива нейния баща.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Летисия
преди 8 месеца
-1
Ами, да си кажем честно...в България има адски много талантливи, красиви, харизматични и умни деца. Крисия не е огиня, че да и се кланяме. Дете като дете, пее...и какво толкова, защото трябва да е значима за всички нас, защо трябва да ни занимавата кой я търси и кой не. Жалко само, че изду джуки и се пусна с провокативни снимки с Тереза....кой знае какви още клипчета могат да се намерят с малката парцаланка...Цунки и гушки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до !
преди 9 месеца
-2
Аз мога да напиша точно каквото си искам.Вие кой точно бяхте та ще ми държите сметка аз какво и как пускам като пост ? Интересът не е намалял, просто момичето е в друг етап от живота си ,но забележете какви глупости се пишат като статии за нея.Първо едва ли е скъсвала договор след като се появи преди два месеца точно по БТВ и на всеки е ясно, че нямаше да припари до там ако не беше свързана със Слави все още.Знам , че има такива като вас , които дават мило и драго да я няма въобще в музикалното пространство но това няма да ви огрее.Ще си започне средното и отново ще е на линия.Българските и чуждестранните и фенове продължават да я чакат и да я харесват.Границите на интерес към нея може да си ги сложи само тя, а не вие.За щастие талантът и си е на мястото и е въпрос на малко време да го покаже отново.А вие си гризкайте ноктите в очакване да няма изяви никъде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пак глупости
преди 9 месеца
-2
На тези , които питат чия е снимката.На Крисия е снимката , а тя ще има изпит след месец за влизане в гимназия и затова не се шуми около нея.Като си го вземе момичето и като започне средното образование предполагам ще се появи отново.Така наречената творческа пауза не е защото никой не се сеща за нея , това важи и за Слави.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 9 месеца
-2
Интересът към Крисия отдавна е намалял драстично. Не знам защо сте се почувствал/а длъжен/на да ни разясните заниманията и, но и без вашите пояснения е видно, че Крисия се появява все по-рядко (дори изобщо) в Шоуто на Слави.
кати
преди 9 месеца
0
Това на снимката не е Крисия,или............ай стига де,толкова да се е променила ,та чак неузнаваема........... При Слави всяко чудо е за 3 дни,така е и с Крисия,но според мен е по-добре. Лошото е,че сама няма да просперира в БГ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 9 месеца
0
Кое е момичето на снимката?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени