Страстно фелацио уби 47-годишна жена

7528
04 Юли 2012, 10:43


Помирителен секс и смъртоносно фелацио пратиха в гроба майка на две деца

 

 

Седем години ще прекара в затвора нейният 33-годишен кандидат-жених и убиец. След изморително четиричасово заседание съдът в Нова Скотия призна за виновен канадския гражданин Джеймс Лирой Леополд.

 

 

Непредумищленото убийство е извършено по особено жесток начин. Преди година Джеймс Леополд е убил годеницата си в тяхната спалня и оттогава досега той не е излизал от затвора.

 

 

Обвиняемият е съобщил, че инцидентът е станал по време на секс за сдобряване на двойката след поредния скандал. 47-годишната Лаура ухапала Леополд, докато му правела страстно фелацио. Убиецът твърдял пред журито в съда, че болката била ужасна и за да я спре, той повалил жената само с един удар, който се оказал фатален. В подкрепа на това защитникът на Леополд излязъл с тезата, че в ухапването имало умисъл. Травмата довела до скъсване на сухожилие, а болката била непоносима. От друга страна прокурорът по делото е излязъл с аргумент, че Лаура Робъртсън е била удушена и за да се случи това, ръцете на убиеца трябвало да бъдат поне 4-5 минути върху шията й, което изобщо не е непредумишлено.

 

 

След като убил жената, Леополд завлякал тялото й в гора в близост до града, в който двамата живеели. Там я заровил и се прибрал в общия им дом. Ден след като Лаура не е отишла на работа, тя е обявена за издирване.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пича
преди 5 години
-1
Захапала го е за кура ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени