В*АЙОР! Ласкин се ПОХВАЛИ: Видях София ГО*А!

1437
09 Октомври 2012, 09:51


Актьорът се натъкнал на мнимата принцеса в банята

Алекс Сърчаджиева със сигурност е бясна. Съпругът й Иван Ласкин вече направо в*айорства в Къщата и дори не го крие. Актьорът призна пред Ники и Фънки, че е видял мнимата принцеса го*а. Инцидентът станал докато София/Камелия се къпела в банята.

Актьорът видял да тече вода в банята и решил да провери какво става. Мислейки си, че няма никой вътре, Ласкин тръгнал да спира душа. Зад завесата не се подавала глава, нито крака се виждали отдолу. „Прецених, ако е нисък - погледни долу! Няма и крака! А тя била по-назад“. Затова артистът направо надникнал отгоре и видял Софи да се къпе.

„Всичко видях“, разказа смутеният Ласкин. Фънки от своя страна видимо се забавляваше с неудобството на актьора. „Без да искам“, оправдаваше се артиста пред Ники Мартинов и рокаджията, докато си умираха от смях. Но не скри, че това, което е видял му е харесало. Да му мисли как ще реагира жена му, като напусне шоуто, пишат от vipbrother.bg.

В последно време Ласкин изпада непрекъснато в подобни компрометиращи ситуации. Артистът бе изловен да флиртува преди дни с Никол Станкулова, а сега се похвали, че е видял и го*ата София/Камелия. И докато „аматьорът – в*айор“, както се описа сам Ласкин, наднича не където трябва, Алекс Сърчаджиева от другата страна на студиото може само да скърца със зъби.

 

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени