Виж какво правят Люси и Камелия

2919
26 Октомври 2012, 15:33


Фънки и Юлиян трудно устояват на напрежението

Люси става все по-смела и откровена в спалнята. Тя не спира да се закача с Камелия и да търси физически контакт. Явно ограниченията, наложени от престоя в къщата на ВИП Брадър, започват да се отразяват и на жените. Ето че Люси си търси нещо, но Камелия не желае да я занимават. Тя ясно показа, че не й е приятно и избута краката на приятелката си. В това време покрай тях мина Фънки, който поклати глава.

 

Мъжете все по-трудно се удържат. Сушата за тях е дори по-неприятна. Мариана Попова може и да смята, че с*ксът е само за правене на деца, но не така смятат останалите съквартиранти.

 

Люси вероятно също не е на мнението на Мариана и няма нищо против по-голяма активност в това отношение. Тя е лудо влюбена в приятелката си Камелия и има нужда да я чувства по-близо непрекъснато. При Камелия обаче това не се забелязва. Тя определено е по-студената и безразличната във връзката. Това не остана незабелязано и от съквартирантите им, които с интерес наблюдават развоя на събитията.

 

Източник: pravda.bg


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.4 mb
total execution time: 41.960000991821 miliseconds
mysql execution time: 10.993003845215 milliseconds