Дарина Павлова не стъпва на гроба на баща си

3026
09 Март 2018, 15:00


Дарина Павлова не е посещавала гроба на баща си от погребението му през есента на 2012 г., споделят с дълбоко възмущение негови познати, научи HotArena.

 

 

Таткото на Мадам „Мулти“ почина на 86-годишна възраст, отказвайки да отиде при нея в Америка, за да се лекува от множеството старчески заболявания, които го измъчваха.

 

 

Самото опело вдовицата на Илия Павлов дори не организирала сама, а на ритуала се появила само за няколко минути, придружавана от своя приятелка, за да не бъде наругана от десетките му познати в родния Казанлък, където и досега той е споменаван само с добро, писа „Ретро“.

 

 

Всъщност Калчо не е кръвен баща на Дарина, а неин осиновител. Заедно със съпругата му Донка я вземат съвсем малка и се стараят да й подсигурят по-добър живот от този, който биха й предложили институциите за деца без родители. Майка й обаче издъхва, когато Дарина е на 16. Последната й визита на гробовете на нейните родилите се случила, когато си взела последно сбогом с баща си.

 

 

Приживе за него са се грижели прислужници, но сега тя не намирала за нужно да наема хора, които да чистят гробовете от бурени и храсти.

 

 

Дарина се връща по три пъти в годината у нас, за да инспектира бизнесите си и за да посети курортите, но не се навърта към родния Казанлък.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени