Ейми Уайнхаус повръща водка!

6366
27 Май 2011, 12:02


Британската изпълнителка Ейми Уайнхаус за кой ли път втрещи невинни граждани посред бял ден и доказа, че няма волята да се справи с проблемите си. Певицата, която уж се опитваше да влезе в правия път и редовно ходеше в рехабилитационен център, за да се справи със зависимостта от наркотиците и алкохола, изигра истински цирк в салон за красота.

 

Ейми излязла небрежно облечена от дома си на обяд и се отправила към магазинчето на ъгъла на улицата й, от където грабнала бутилка водка и пред смаяните погледи на минувачите пресушила шишето за няколко минути, пише "Сън".

 

Невярващ на случващото се свидетел разказва, че звездата била меко казано неадекватна.

 

"Тя не беше на себе си. Спъваше се и не можеше да говори добре заради алкохола. Бях шокиран да я видя как си купува водка толкова рано, в 12:30 на обяд, но останах без думи, когато тя изпи до капка бутилката...", споделя свидетелят пред изданието.

 

Броени минути преди това Ейми нахлула в салон за красота, само за да използва тоалетната. Ужасените посетители на салона чули татуираната изпълнителка да повръща преди да излезе от тоалетната, докато спокойно обяснявала на персонала

 

"Току-що повърнах в банята"

 

Гледката доста уплашила всички в салона и те не посмели да кажат нищо на неадекватната Уайнхаус. Още по-интересно е, че всъщност Ейми била тръгнала към центъра за рехабилитация преди инцидентите с водката и повръщането.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени