Емоционалната Гага тъжи за загиналите в Япония

2249
24 Юни 2011, 11:42


Лейди Гага пророни сълзи по време на пресконференция в Токио днес, спомняйки си за голямото бедствие през март тази година, което буквално опустоши страната.

 

Целта на мероприятието била да организира тазгодишните „MTV Video Music Awards” в Япония.

 

През април певицата дарила повече от 1 милион евро, за да подпомогне хуманитарната помощ за пострадалите след цунамито и по- късно още 500 хиляди, събрани от продажбата на специалната й гривна, продавана с цел благотворителност.

 

Тя ще участва на раздаването на наградите в събота, които бяха преименувани на „Video Music Aid Japan”, от които ще се съберат още пари за японския Червен кръст.

 

Днес Гага била много разстроена, докато говорела за голямата си любов към страната. Тя споделила:

” Винаги се вдъхновявам, когато дойда в Япония. Вдъхновена от духа, страстта, любовта, радостта която цари в Токио. ”

 

Тя също така насърчавала хората от цял свят да посетят страната, за да я подпомогнат поради огромния спад в туризма й след бедствието.

 

„ Най- важното и добро нещо, което можем да направим за Япония в момента е да повишим туризма. Бих искала да използвам позицията си тук днес и през цялата седмица да обикалям из Токио наслаждавайки се на красивия град и да целуна всички красиви чудовища и да крещя с пълни дробове, че всички трябва да посетят това прекрасно място! ”
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени