Гринго на Софка скараджия в затвора

1154
02 Април 2018, 11:06Майстор на скарата се оказа Гринго на Софка. Тодор Давидов, както е кръщелното име на гаджето на Маринова, с охота се върти около барбекюто. И обещава сочни пържоли по празниците, ако управата на затвора в Казичене позволи празник, научи HotArena.


Скарата на зандана се прочу, след като Димитър Желязков–Очите направи купон в двора на пандиза. Снимки от празника стигнаха до медиите и Очите бе преместен в по-строг тъмничен затвор за излежаване на наказанието.


Затворниците се надяват съдбата да е по-благосклонна към Тодор Давидов–Гринго.


За кратко време усмихнатия певец стана любимец на пандизчиите. Някои от тях го очаквали с нетърпение, за да им разкаже за живота със Софи Маринова.


За отрицателно време той стана ВИП звезда, а освен това му остават и броени дни докато излезе на свобода.


Затворниците вече страдат, че скоро Гринго ще излезе на свобода и ще остави барбекюто на друг.

Давидов се прочу със злополучен рекет на бизнесмен, като дори молбите и сълзите на Софи Маринова не помогнаха да излезе предсрочно. Той лежи вече над 8 месеца в затвора, като присъдата му е десет месеца, но се надява да излезе предсрочно за добро поведение.


Самата Софи Маринова също сподели, че го очаква у дома през април.


Късметът явно е на страната на двойката, защото Гринго лежи в мечтаното място за излежаване на присъда. Затворническото общежитие в Казичене се слави със спокойствието и хигиенните си условия. Всяка килия има собствен санитарен възел, а затворниците се отпускат край езерото и барбекюто в по-топлите дни.


Гринго ползва и друго предимство. В Казичене, осъдените за първи път и с наказание до 5 години, могат да работят и извън решетките.


Софи Маринова също е щастлива, че може да посещава редовно любимия си. Тя често му носи необходимите провизии, като му ходи на свиждане всеки уикенд.
След чутовния скандал с опита за рекет Гринго е решил да се пречисти. Той посещава редовно затворническия параклис, а освен това си е обещал повече да не прави подобни простъпки.


„Бях лошо момче, бях побойник, но Софи ме промени”, споделя Давидов, който допреди това бачка като охрана, но покрай любимата си пропя.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени