loading...
loading...

Изненада! Джордж Клуни се жени утре в Лондон

1930
11 Септември 2014, 18:22


Една от най-чаканите сватби на сезона—тази на Джордж Клуни и Амал Аламудин няма да е във Венеция. Близки до актьора издадоха, че събитието на месеца ще се състои не другаде, а в Лондон.


При това още утре на 12 септември!


Новината сюрпризира всички фенове на актьора, тъй като самият Джордж заяви, че ще се ожени във Венеция в края на месеца. Дори бе издадена датата—27 септември.


Очаква се тържеството утре да е в скромен кръг и да бъде само граждански брак за звездите. Въпреки това, в края на месеца те планират да празнуват отново с пищно празненство във Венеция.


„За бракосъчетанието в Лондон са поканени само кумовете и родителите. Те ще се оженят на 12 септември в кметството“, заявил близък до актьора.


Другата сватба също не е изключена засега от плановете на звездната двойка. Но по всичко изглежда, че Амал бърза да се обвърже законно с Джордж и то преди сватбата в Италия, за да не би вечния ерген случайно да размисли и да избяга.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени