Мадона оскърби фен публично

2401
07 Септември 2011, 15:05


Може и да е кралица на поп музиката, но със сигурност трябва да бъде по-тактична, когато общува с феновете си. Световноизвестната певица  Мадона направи голям гаф по време на пресконференция във Венеция, когато обиди публично свой почитател.

 

 

Малко преди интервюто с медиите да започне, почитател на звездата се приближи до нея с букет хортензии. С хладна усмивка Мадона прие подаръка, но побърза да го скрие и се обърна към своя съседка с думите: „Абсолютно ненавиждам хортензии.“ Певицата обаче не знаела, че микрофоните са вече включени и изказването й стана достояние на всички. Събеседничката й се опита да поправи нещата, като философски заключи „Той явно не е запознат с това“, което обаче само наля масло в огъня. От една страна певицата грубо обиди почитателя си като заяви, че не харесва подаръка, който й е направил, а от друга показа, че той не познава предпочитанията на идола си.

 

 

Е, сега всички разбрахме, че Мадона не обича хортензии, а певицата вероятно ще се научи да проверява микрофоните, преди да прави подобни забележки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 6 години
-1
Вместо да недоволства, да вземе да осъзнае, че заради точно тези хора като гореописания фен е това , което е в момента.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени