Мегаскандал! Лъсна грандиозна измама с победителката на „Мисис Свят“

2844
23 Ноември 2014, 11:49


Мегаскандал тресе „Мисис Свят“ и то не само заради мнимата Мисис България. Оказа се, че победителката в конкурса Марина Алексейчик от Беларус е пълна самозванка.


Руската преса гръмна преди ден, че истинската победителка от официалния конкурс за мисис Беларус е Юлия Перегдудова. И Алексейчик всъщност не се е явявала на никакво състезание.


Разследване на руски медии показва, че Марина Алексейчик няма нищо общо с Беларус, освен, че родителите й са родом от там. Тя е родена в Русия, завършила е в Москва, печели „Мис Университет“ преди няколко години и прави кариера в телевизията.


След като се омъжва изчезва от светските хроники, за да цъфне най-неочаквано на световен конкурс за красота като „Мисис Беларус“.


От официалния конкурс в Беларус са категорични, че не са изпращали своята победителка на „Мисис Свят“ и нямат нищо общо с Марина Алексейчик.


Самата миска признава, че не се е явявала на никакви конкурси за красота. И е била пратена на международното състезание от името на Беларус, чрез представителите на конкурса от Русия.


Дали ще бъде отнета короната на състезателката или лицензът на конкурса от организаторите Дейвид Мармел и съпругата му? Разследването продължава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени