Мейзер посяга да се трови: Ще се самоубия, ако не ме пуснат от затвора

1349
25 Август 2017, 10:48


 

Ако не бяха открили хапчетата в багажа ми, вече нямаше да съм сред живите. Исках да се натровя, ама полицаите ми взеха лекарствата”, твърди Анита Мейзер. Силиконката прави отчаяни опити да отнеме живота си и плаши със самоубийство, научи HotArena.

След като на 15 август 2016 година тя бе арестувана за убийството на съпруга си Николай Димов, Мейзер изживява дните си в сливенския затвор. Тя бе арестувана и задържана веднага след смъртта на 100-килограмовия културист, който загина след задушаване със свински опашки.

 

Докато събирала багажа за затвора, Мейзер набутала и успокоителни в багажа си. Полицията обаче открила хапчетата, а после й ги прибрали, тъй като искала да се натрови с тях.

„Нямаше да съм жива, разбирате ли? Няма да живея повече така. Тук умирам всеки ден.

Не знаете какво е тука”, неутешима е бившата миска.

Мейзер е категорична, че не е убила съпруга си, а е стегнала свинските опашки около врата му по негово нареждане.

 

От прокуратурата й повдигнаха обвинение в непредумишлено убийство, за което съдът във Варна й даде три години. На първия процес миската се призна за виновна, а но след това Апелативния съд отмени присъдата й.

 

Мейзер обаче остана в затвора, макар и без присъда, защото се страхуват, че може да избяга от страната и да се укрие.

Очаква се обаче през септември да бъде освободена поради сериозни здравословни причини.

„Ако не ме пуснат, ще намеря начин да се самоубия. Побъркват ме, тука е ад. Крещят непрекъснато. Има и луди, които не знаеш какво могат да ти направят”, трепери скандалната Анита.

 

Що се отнася до хапчетата на Анита, те са били на мъжа й, който имал проблеми със съня. Властите ги документират като доказателство, а после е решено, че нямат връзка със случая.

Във фаталната нощ никой от тях не е бил нито пиян, нито дрогиран. Описани са и свинските опашки, за които не става ясно как са се озовали в дома на Мейзер.

 

Тя твърди, че ги е купила от магазин край Бяла, за да закачи тента в задния двор на дома си. Тентата не бе открита от полицаите, но пък са намерените и скъсаните свински опашки от ръцете на Николай, които Анита хвърля в паниката си в контейнер.

 

„Бях уплашена, не можех да повярвам какво се е случило. Аз не видях, че се задушава. Мислех, че си прави упражненията за стягане и затова грухти така. Чак след като спря да мърда, разбрах какво се е случило”, разкрива още Мейзер.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a dano
Преди 1 година
0
edna ubiiza po-malko za danakoplatzite!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Теодор
Преди 1 година
0
Ако г-жа Мейзер се отрови ще освободи обществото от жалкото си съществувание! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени